Szeretettel köszöntelek az oldalamon!

 

Kapcsolat

Antal Lilla

anandahold@gmail.com

Bölcsészkaron végeztem magyar és német szakon, jelenleg is dolgozom tanárként. 2009-ben kezdtem el jógát gyakorolni, és 2013 környékén kezdtem el mélyíteni a saját gyakorlásomat. Budapesten élek a családommal, egy kislány anyukája vagyok. Leginkább az egészségmegőrzést és a stresszoldást tartom szem előtt, ezért egészségügyi végzettséget szereztem természetgyógyász fitoterapeutaként. Egyszerű módszerekkel – mint a napi rutin gyakorlatok, meditáció, gyógyteák, ászanák – képesek vagyunk hozzáférni saját belső erőforrásainkhoz. Mai rohanó, hektikus világunkban létfontosságúvá vált, hogy megfelelő módon tudjuk kezelni a stresszt, mely annyi egészségügyi problémánk okozója. Ezért foglalkozom hangterápiával is, ami szintén több ezer éves hagyományokon alapuló módszer az egészség és a jóllét megteremtésére.

 Tanulmányaim

 

Természetgyógyász-fitoterapeuta (Országos Kórházi Főigazgatóság)

Hangterápia 

Meditáció- és relaxáció oktató (Himalájai Jóga Tradíció – Márk Tamás, Malik Tóth István)

Yin jóga oktató (folyamatban – Kata van Doesselaar)

Női körvezető facilitátor (Pozsgai Nikoletta Katalin)

Női jóga oktató (Nagy Erika Dalma)

Női jógaterápia tanfolyam, Belső elválasztású mirigyek betegségeinek jógaterápiája (Jógaterápia Magyarország)

Hatha jóga oktató, Szakrális nő tanfolyam (Kovács Gyöngyi Nalíni)

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudmányi Kar, magyar és német szakos bölcsész

 

Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar

 

 

Nyugalom…

Az örök boldogság a Világegyetem természete, a legmagasabb Tudat természete. A ‘Sat’ jelentése igazság, a ‘Cit’ jelentése tiszta tudat, legfelsőbb Lélek, az ‘Ananda’ pedig örömteli, boldog. Valójában mindannyian ‘Sat Cit Ananda’ vagyunk, de erről újra és újra elfeledkezünk. Egyre fontosabbá válik, hogy el tudjunk indulni középpontunk felé, és a külső kapaszkodók helyett megtaláljuk a belső fényt és az iránytűt önmagunkban. A nem-ártásban megállapodottak közelségében megszűnik a viszály.” /2.35.- Patandzsali Jóga-szútrák

 

“Nagyon jól felépített, követhető, alapos ismereteket átadó órák. Feltöltenek, energetizálnak vagy épp nyugtatják az idegrendszert, attól függően mi van épp az óra fókuszában. Az óra segített mégközelebb kerülni a saját testemhez. Az önismeretben is sokat segít, mert a test és lélek kapcsolata abszolút tetten érhető a gyakorlatban is.”

 

“Az oktató nagyon kedves, felkészült és alapos! A tudás, amit átadni kíván összhangban van személyiségével. Szeretetet és családias környezetet teremt a tanfolyamon, ahol öröm új ismeretekre szert tenni. A jegyzet kiváló és az általa küldött plussz forrásanyagok is. Nagyon jó volt a tanfolyam, köszönöm!

 

“Lilla jóga órái segítettek a teljes ellazulásban, kikapcsolódásban. A mindennapi rohanás mellett sikerült befelé figyelnem, meghallani a belső énemet.”

 

“A jógaórákhoz számomra nagyon sokat adtak hozzá az elhangzott információk. Sokszor segített, hogy a testemre figyelve olykor elengedjek egy-egy helyzetet, máskor viszont a határaimat kicsit kitolva jobban benne tudtam maradni a gyakorlásban. A meditációk nagyon le tudták csendesíteni az elmémet, jó volt egy ilyen erős, megtartó közegben létezni. Külön köszönöm, hogy lehetőség volt közelebbről is ismerkedni a hangtálakkal, korábban nem volt rá lehetőségem. Eddig is nagyon szerettem a hangtálas relaxációkat, meditációkat, de most egyfajta rajongás van bennem kialakulóban ezek iránt. A szabadidőben átélt beszélgetések, közös nevetések úgy érzem lebontottak bennem egy falat és olyan őszinteséggel tudtam jelen lenni, ahogyan talán még életemben soha korábban.

Hálás vagyok, és szeretettel gondolok Rátok!

 

“A jóga óra, amit Lilla tartott számos  változást indított el bennem minden szinten. A hangfürdő, amit az őszi elvonulás során áteltem nagyon felemelő volt. Csoda hangja van, ami száz százalékosan elősegítette a meditáció alatti ellazulást és elmélyülést. Lilla a lágy, finom energiát sugározza magából. Ajánlom mindenkinek, aki a lágyabb és nőies energiákat, érzéseket, szeretné megtapasztalni.”

 

 “Nagyon jól éreztem magam. Életem legjobb jóga óráin vettem részt. Lilla nagy szakmai ismeretekkel rendelkezik, sokat lehetett tanulni tőle! Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

 “Nagyon jól éreztem magam, feltöltődve jöttem el. Jót tett lelkemnek és testemnek is a tábor. Nagyon élveztem a jógaórákat, teljesen más volt mint amilyen órákon voltam. Nagyon tetszett a vezetett meditáció is, próbálom a mindennapokban is alkalmazni. Biztosan fogok menni a következő programokra is.”

 

“Tetszett, hogy az órák felépítése, elején volt egy rövid összefoglaló mit, miért csinálunk. Elkezdtem jóga eszközöket használni. Korábban nem gondoltam, hogy szükségem lenne rájuk. Teljesen más élményt ad, főleg egy több perces ászána kitartásánál. A ciklussal összhangban végzett gyakorlás, lelki oldal felismerésének útján jóval megengedőbb vagyok magammal szemben, a saját “megérzéseimre” hallgatok.”