Céljaink

Segítséget és támogatást nyújtani a gyermekek óvodai, iskolai gondozásával és nevelésével, illetve szabadidős programok szervezésével, nyújtásával, napközis felügyelettel foglalkozó intézményeknek (a továbbiakban együttesen: Intézmények).

Az alapítvány céljául tűzi ki az egészséges életmódra nevelésnek, a szabadidő kulturált eltöltésének, a közösségi programoknak támogatását, biztosítását. Az Alapítvány kitüntetett célja fentiek mellett az is, hogy elősegítse a hazai jógaoktatás általános színvonalának emelését, a jógakultúra társadalmi elfogadottságának növelését, és a jógakultúrával kapcsolatos ismeretterjesztő munkát.

Alapítványunk további célja a felnőtt és a gyermek lakosság körében történő edukáció, mely magában foglalja a mozgás, a testtudatosság és az egészséges életmód népszerűsítését. Szeretnénk az egészséges életmód társadalmi hasznát közoktatási intézményekkel és pedagógusaikkal, mentálhigiénés szakemberekkel, orvosokkal együttműködve népszerűsíteni. Felnőttképzés keretei között történő képzéseink, tanfolyamaink révén célunk olyan szakemberek képzése, akik az alternatív gyógyászat és a jóga eszköztárát a modern orvoslás és tudomány eredményeivel összehangolva, egymással komplementer módon tudják használni. Fontosnak tartjuk továbbá a jóga tradicionális hagyományainak megőrzését, annak teljes eszköztárának hiteles közvetítését az életminőség javításáért, ezzel együtt a mai modern életvitelbe való könnyű beillesztését mint napi jógagyakorlás, mozgásfejlesztés, prevenció, stresszkezelés. Felnőtt képzéseinken és a tanfolyamokon szeretnénk támogatni azokat, akik hivatásszerűen köteleződnek el a jógaoktatás mellett egy boldogabb és harmonikusabb, egészségesebb társadalomért.

Adószám:
18138904-2-41 

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

Szervezet hivatalos neve:
Úton Feléd Alapítvány

Szervezet adószáma:
18138904-2-41

Nyilvántartási száma:

01-01-0011165

Közhasznú jogállás:
nem közhasznú

A szervezet címe:
1039 Budapest, Árpád utca 48/ B.

Banki adatok:

CIB Bank

10700495-22551009-51100005

IBAN: HU88 1070-0495-2255-1009-5110-0005

ELNÖKSÉG ÉS KURATÓRIUMI TAGOK:

PUSKÁS BEATRIX: Kuratórium elnök

ANTAL LILLA: Kuratóriumi tag

SZÜCS GÁBOR: Kuratóriumi tag

Itt tudsz többet olvasni alapítványunk tevékenységeiről: